Beğendiğim Belgesel Siteleri

National Geographic beleselleri, Discovery Channel Belgeselleri, History Channel belgesellerinin görüntülerini yayınlayan. Hayvanlar alemi, Afrika vahşi hayvanları, büyük kediler, aslan, kaplan, jaguar, puma, vaşak, vahşi kedilerin yaşamlarından belgesel görüntülerini derleyip site ziyaretçilerini keyifli anlar değişik bir deneyim yaşatmayı hedeflemiş belgesel izleme sitelerinden seçtiğim siteler.

Belgesel : belgeselgoruntuleri.com
Sürekli güncel bilgilerle youtube, dailymotion gibi video izleme sitelerinden linklenerek derlenmiş en çok izlenen belgesel video görüntüleri içeren, belgeseli içeriği hakkında kısa bilgilerinde paylaşıldığı belgesel görüntüleri sitesi.

Belgesel : dogalhayatbelgesel.com
Dünya üzerinde yaşayan çeşitli canlıların yaşamlarından, avlarından, beslenmelerine ilgi çeken hayvanlar alemi görüntülerine, Afrika ve yağmur ormanları gibi insanların meraklarını uyandıran pek çok sevimli hayvan video görüntüleri, vahşi hayvan görüntüleri içeren, doğal hayatın içinde olup biteni araştıran belgesel video izleme sitesi.

Belgesel : belgeselivideo.com
Belgesel izlemek için uzun zamandır web yayın hayatında bulunan belgesel izleme sitesi hayvanlar aleminden, tarih belgesellerine, bilimsel araştırmalardan, okyanus ve denizlerin dibinden yaşayan deniz canlıların hayatını inceleyen belgesel araştırmacılarının hazırladığı belgesellerden derlemeler yaparak kategorilendirmiş, sade ve kolay kullanımı ile arkadaşlarınızla facebook gibi sosyal imleme sitelerinde paylaşımda bulunabileceğiniz belgesel izle sitesi.



0 yorum: